TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дваесетина земјоделци од кумановско добија трактори преку Програмата за рурален развој

Бриф - 23.01.2021

Речиси 50 проценти од земјоделците од кумановско кои аплицирале преку програмата за рурален развој добија решенија за одобрување на трактори од Програмата за рурален развој, информираа денеска надлежните од Агенција за поттикнување на развојот на ...

Дваесетина земјоделци од кумановско добија трактори преку Програмата за рурален развој

Вечер Прес - 23.01.2021

Речиси 50 проценти од земјоделците од кумановско кои аплицирале преку програмата за рурален развој добија решенија за одобрување на трактори од Програмата за рурален развој, информираа денеска надлежните од Агенција за поттикнување на развојот на ...

Дваесетина земјоделци од кумановско добија трактори преку Програмата за рурален развој

MakPress - 23.01.2021

Речиси 50 проценти од земјоделците од кумановско кои аплицирале преку програмата за рурален развој добија решенија за одобрување на трактори од Програмата за рурален развој, информираа денеска надлежните од Агенција за поттикнување на развојот на ...

Дваесетина земјоделци од кумановско добија трактори преку Програмата за рурален развој

Граѓански збор - 23.01.2021

Речиси 50 проценти од земјоделците од кумановско кои аплицирале преку програмата за рурален развој добија решенија за одобрување на трактори од Програмата за рурален развој, информираа денеска надлежните од Агенција за поттикнување на развојот на ...