TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

Опсервер - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

MakPress - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

Бриф - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

БОЧВАРСКИ: Поради околните ниви крајно внимателно го градиме патот Штип-Кочани и се надеваме оти на есен ќе го завршиме

Денешен - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

24Инфо - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

Frontline - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

НАЕСЕН ПО НОВ ПАТ ЌЕ СЕ ВОЗИ И ОД ШТИП ДО КОЧАНИ Бочварски вели се гради внимателно да нема штета на земјоделието

+инфо - 23.06.2022

Пред една недела жителите на неколку села во кочанско протестираа и бараа да се адаптира атмосферскиот канал преку кој ќе поминуваат трактори и комабјни. Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај ...

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

Вечер Прес - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.

Бочварски: Внимателно се гради втората делница од ескпресниот пат Штип-Кочани

Во Центар - 23.06.2022

Вториот дел од експресниот пат од Крупиште до Кочани се очекува да биде пуштен за сообраќај оваа есен, најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по денешното пуштање на крстосницата во Штип.