TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заврши онлајн програмата на Филозофскиот филмски фестивал

А1 On - 01.06.2020

Со концерт во живо на пијанистката Ема Попивода, синоќа во Кинотеката заврши првиот македонски дигитален фестивал „Пролетни онлајн миграции“ – пролетен дел од 10. Филозофски филмски фестивал (ФФФ).

Заокружени ФФФ пролетните онлајн миграции, дел од 10-от Филозофски филмски фестивал

Н.Македонија - 01.06.2020

Вчеравечер со концерт во живо во Кинотеката на С. Македонија на македонската пијанистка со богата интернационална кариера, Ема Попивода, беше спуштена завесата на првиот македонски фестивал во дигитален формат – ФФФ ПРОЛЕТНИТЕ ОНЛАЈН МИГРАЦИИ.

10. Филозофски филмски фестивал: Роденденско издание во хибридна верзија

Слободен Печат - 31.05.2020

Со мото „Пролетни онлајн миграции“ од 21 до 31 мај се одржува дигиталната верзија на 10. Филозофски филмски фестивал, а според директорката Ана Дишлиеска Митова, доколку во ноември се создадат услови, ќе следува и класичната верзија на фестивалот.

Со онлајн концерт и две проекции завршува 10. Филозофски филмски фестивал

Опсервер - 31.05.2020

Скопје, 31 мај 2020 () – Со онлајн концерт на Ема Попивода со ACOUSTIC ELECTRONICS и проекции на победничките кратки филмови „Осло“ на Шејди Сроу, добитник на „Златен був“ за Најдобар краткометражен филм на ФФФ 2020 и „Розево Ветување“ на Софи ...

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал

Опсервер - 30.05.2020

Скопје, 30 мај 2020 () – Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал, кој од 21-ви мај се одржува под мотото „Идеи, светови“. Годинашното издание на Фестивалот се одвива онлајн поради ковид кризата.

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал

А1 On - 30.05.2020

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал, кој од 21-ви мај се одржува под мотото „Идеи, светови“. Годинашното издание на Фестивалот се одвива онлајн поради ковид кризата. Како што информираат од Филозофското друштво на Македонија, сите филмови, ...

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал

Либертас - 30.05.2020

– Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал, кој од 21-ви мај се одржува под мотото „Идеи, светови“. Годинашното издание на Фестивалот се одвива онлајн поради ковид кризата. Како што информираат од Филозофското друштво на Македонија, сите ...

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал

Вечер Прес - 30.05.2020

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал, кој од 21-ви мај се одржува под мотото „Идеи, светови“. Годинашното издание на Фестивалот се одвива онлајн поради ковид кризата. Како што информираат од Филозофското друштво на Македонија, сите филмови, ...

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал

MakPress - 31.05.2020

Утре завршува 10. Филозофски филмски фестивал, кој од 21-ви мај се одржува под мотото „Идеи, светови“. Годинашното издание на Фестивалот се одвива онлајн поради ковид кризата. Како што информираат од Филозофското друштво на Македонија, сите филмови, ...

Денеска завршува 10. Филозофски филмски фестивал

МКД - 31.05.2020

Денеска завршува 10. Филозофски филмски фестивал, кој од 21-ви мај се одржува под мотото „Идеи, светови“. Годинашното издание на Фестивалот се одвива онлајн поради ковид кризата. Како што информираат од Филозофското друштво на Македонија, сите ...

Со онлајн концерт и две проекции завршува 10. Филозофски филмски фестивал

А1 On - 31.05.2020

Со онлајн концерт на Ема Попивода со ACOUSTIC ELECTRONICS и проекции на победничките кратки филмови „Осло“ на Шејди Сроу, добитник на „Златен був“ за Најдобар краткометражен филм на ФФФ 2020 и „Розево Ветување“ на Софи Линенбаум, добитник на ...

Со онлајн концерт и две проекции завршува 10. Филозофски филмски фестивал

24 Вести - 31.05.2020

Со онлајн концерт на Ема Попивода со ACOUSTIC ELECTRONICS и проекции на победничките кратки филмови „Осло“ на Шејди Сроу, добитник на „Златен був“ за Најдобар краткометражен филм на ФФФ 2020 и „Розево Ветување“ на Софи Линенбаум, добитник на ...

Со онлајн концертот на Ема Попивода и две проекции завршува 10. Филозофски филмски фестивал

Вечер Прес - 31.05.2020

Со онлајн концерт на Ема Попивода со ACOUSTIC ELECTRONICS и проекции на победничките кратки филмови „Осло“ на Шејди Сроу, добитник на „Златен був“ за Најдобар краткометражен филм на ФФФ 2020 и „Розево Ветување“ на Софи Линенбаум, добитник на ...

Со онлајн концерт и две проекции завршува 10. Филозофски филмски фестивал

MakPress - 31.05.2020

Со онлајн концерт на Ема Попивода со ACOUSTIC ELECTRONICS и проекции на победничките кратки филмови „Осло“ на Шејди Сроу, добитник на „Златен був“ за Најдобар краткометражен филм на ФФФ 2020 и „Розево Ветување“ на Софи Линенбаум, добитник на ...

Заврши онлајн-програмата на Филозофскиот филмски фестивал

Опсервер - 01.06.2020

Скопје, 1 јуни 2020 () – Со концерт во живо на пијанистката Ема Попивода, синоќа во Кинотеката заврши првиот македонски дигитален фестивал „Пролетни онлајн миграции“ – пролетен дел од 10. Филозофски филмски фестивал (ФФФ).

Заврши онлајн-програмата на Филозофскиот филмски фестивал

MakPress - 01.06.2020

Со концерт во живо на пијанистката Ема Попивода, синоќа во Кинотеката заврши првиот македонски дигитален фестивал „Пролетни онлајн миграции“ – пролетен дел од 10. Филозофски филмски фестивал (ФФФ).

Заврши онлајн Филозофскиот филмски фестивал, вториот дел – наесен

Вечер Прес - 01.06.2020

Со концерт во живо на пијанистката Ема Попивода, синоќа во Кинотеката заврши првиот македонски дигитален фестивал „Пролетни онлајн миграции“ – пролетен дел од 10. Филозофски филмски фестивал (ФФФ).

Завршија Пролетните онлајн миграции од 10. Филозофски филмски фестивал

Радио МОФ - 01.06.2020

Вчеравечер со концерт во живо во Кинотека на македонската пијанистка Ема Попивода, беше спуштена завесата на првиот македонски фестивал во дигитален формат – ФФФ пролетните онлајн миграции.

Заокружени ФФФ пролетните онлајн миграции, дел од 10-от Филозофски филмски фестивал

Точка - 01.06.2020

Вчеравечер со концерт во живо во Кинотеката на С. Македонија на македонската пијанистка со богата интернационална кариера, Ема Попивода, беше спуштена завесата на првиот македонски фестивал во дигитален формат – ФФФ ПРОЛЕТНИТЕ ОНЛАЈН МИГРАЦИИ.