TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НАЈСКАПА КУЌА НА СВЕТОТ: Има 40 спални соби, осум гаражи, сауна, тениско игралиште

Фактор - 18.03.2023

Најскапата куќа во светот има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна, библиотека и се наоѓа во Лондон. Таа се продава за 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк.

Најскапата куќа во светот: Има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна

Макфакс - 18.03.2023

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот која што во моментот е на продажба, пишува „Фајненшл тајмс“. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон.

Ова е најскапата куќа во светот во моментов на продажба – изградена е во 1818 година

ТВ21 - 18.03.2023

Лондонската The Holme е најскапата куќа во светот моментално на продажба, пишува Financial Times. Според нивните информации се продава за вртоглави 300 милиони долари (околу 281 милион евра). Холм е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон.

Ова е најскапата куќа во светот во моментов на продажба – изградена е во 1818 година

Zoom - 18.03.2023

реклама Лондонската The Holme е најскапата куќа во светот моментално на продажба, пишува Financial Times. Според нивните информации се продава за вртоглави 300 милиони долари (околу 281 милион евра).

Најскапата куќа во светот: Има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна

MTM - 19.03.2023

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот која што во моментот е на продажба, пишува „Фајненшл тајмс“. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон.