TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пријавувањето за стипендиите „Борис Трајковски“ на извршната МБА програма на Универзитетот Јорк продолжено до 6ти ...

Црнобело - 29.09.2022

Рокот за аплицирање за добивање стипендија „Борис Трајковски“ за студии од втор циклус за академската 2022/2023 година е продолжен до 6ти октомври. Заинтересираните кандидати можат да конкурираат до ново-назначениот датум на следниот линк .

Пријавувањето за стипендиите „Борис Трајковски“ на извршната МБА програма на Универзитетот Јорк продолжено до 6ти ...

Бизнис Вести - 29.09.2022

Рокот за аплицирање за добивање стипендија „Борис Трајковски“ за студии од втор циклус за академската 2022/2023 година е продолжен до 6ти октомври. Заинтересираните кандидати можат да конкурираат до ново-назначениот датум на следниот линк.

Рокот за пријавување за стипендиите „Борис Трајковски“ на извршната МБА-програма на Универзитетот Јорк продолжен до 6 ...

Опсервер - 29.09.2022

Рокот за аплицирање за стипендија „Борис Трајковски“ на извршната МБА-програма на Универзитетот Јорк за студии од втор циклус за академската 2022/2023 година е продолжен до 6 октомври. Заинтересираните кандидати може да конкурираат онлајн .

Рокот за пријавување за стипендиите „Борис Трајковски“ на извршната МБА-програма на Универзитетот Јорк продолжен до 6 ...

MakPress - 29.09.2022

Рокот за аплицирање за стипендија „Борис Трајковски“ на извршната МБА-програма на Универзитетот Јорк за студии од втор циклус за академската 2022/2023 година е продолжен до 6 октомври. Заинтересираните кандидати може да конкурираат онлајн.

Рокот за пријавување за стипендиите „Борис Трајковски“ на извршната МБА-програма на Универзитетот Јорк продолжен до 6 ...

Во Центар - 29.09.2022

Рокот за аплицирање за стипендија „Борис Трајковски“ на извршната МБА-програма на Универзитетот Јорк за студии од втор циклус за академската 2022/2023 година е продолжен до 6 октомври. Заинтересираните кандидати може да конкурираат онлајн .