TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Булеварот ,,Кочо Рацин“ се санира според предвидената динамика

Канал5 - 22.07.2019

Градоначалникот на Скопје, Шилегов денеска беше во обиколка на градежните работи за санација на булеварот ,,Кочо Рацин“ во должина од 880 метри. Повеќе информации во ...

Наредните 40 дена Град Скопје ќе го реконструира булеварот Кочо Рацин

Сакам да кажам - 22.07.2019

Град Скопје денеска почна со реконструкцијата на булеварот Кочо Рацин, на потегот од „Веро Џамбо“ до крстосницата кај зградата на „Макпетрол“. Градежните работи во должина од 880 метри ќе се одвиваат во наредните 40 дена, „Ќе го применуваме ...

Почна реконструкцијата на булеварот Кочо Рацин во Скопје

Макфакс - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Започна реконструкција на булеварот „Кочо Рацин“ кај „Веро Џамбо“

Слободен Печат - 22.07.2019

Градоначалникот најави и реконструкции на булеварот кај Бит Пазар и улицата „Павел Шатев“ Град Скопје денеска започна со реконструкција на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од „Веро Џамбо“ до раскрсницата кај катната гаража кај „Макпетрол“.

Во Скопје од денеска се реконструира булеварот „Кочо Рацин“

ММС - 22.07.2019

Денеска почна реконструкцијата на коловозот на булеварот „Кочо Рацин“ во Скопје, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов асфалтен слој на ...

Започна реконструкцијата на булеварот Кочо Рацин

24Инфо - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Од денеска се реконструира и булеварот „Кочо Рацин“

МКД - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот „Кочо Рацин“, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Од денеска се реконструира булеварот Кочо Рацин

Скопје1 - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Се менува асфалтот на булеварот “Кочо Рацин“

Вечер - 22.07.2019

На една од најфреквентните сообраќајници во градот, булеварот „Кочо Рацин“ почнато е со реконструкција на асфалтот. Ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов на должина од 880 метри, на потегот од булеварот “Кузман Јосифовски – ...

Започна реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“- воведен привремен режим на сообраќај

Нова ТВ - 22.07.2019

Град Скопје денеска започна реконструкција на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов асфалтен слој на ...

Од денеска се реконструира и булеварот Кочо Рацин

Скопје инфо - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин

Бизнис Вести - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Се реконструира булеварот Кочо Рацин во Скопје

iPortal - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Започна реконструкција на булеварот Кочо Рацин (ВИДЕО)

MTM - 22.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...

Шилегов го реконструира булеварот Кочо Рацин, а Партизанска со денови блокирана

Скопје1 - 23.07.2019

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа реконструкцијата на коловозот на булеварот Кочо Рацин, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. На оваа сообраќајница ќе се отстрани постојниот оштетен асфалт и ќе се постави нов ...