TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кутија пури на Кастро продадена за 22.000 евра

+инфо - 12.01.2018

Тринидад пурите беа дел од имиџот на Кастро и долго време кубанската влада ги користеше како подарок за странски лидери. Кутија со пури од личната колекција на Фидел Кастро, е продадена за речиси 22.000 евра на аукција во Бостон.

На аукција продадени пури од личната колекција на Кастро

Репортер - 12.01.2018

На аукција во Бостон е продадена кутија пури од личната колекција на поранешниот кубански лидер Фидел Кастро. Пурите се продадени за 26.900 долари, во дрвена кутија на која стои потписот на Кастро со син фломастер.

Кутија цигари на Фидел Кастро продадена за речиси 27.000 долари

Популарно - 12.01.2018

Кутија цигари од личната колекција на некогашниот кубански лидер Фидел Кастро, е продадена на аукција во Бостон за 26.900 долари. Заедно со дрвената кутија на која стои и потписот на Кастро со син фломастер, продадена е и негова фотографија која тој ...

Пури на Фидел Кастро продадени за 26.900 долари

Кајгана - 12.01.2018

Кутија со пури од личната колекција на некогашниот кубански лидер Фидел Кастро, продадена е на аукција во Бостон за 26.900 долари. Со дрвената кутија на која стои потписот на Кастро со син фломастер, продадена е и негова фотографија која ја потпишал ...

Кутија цигари на Фидел Кастро вредна 26.900 долари!

Вечер - 12.01.2018

Кутиите на тие цигари можеле д абидат изнесени од Куба единствено подарок за странски државјани Кутијата содржи 24 цигари кои имаат жиг, а на дното на кутијата е со ознака на произведувачот Trinidad Fundadores Кутија цигари од личната колекција на ...

Цигари на Фидел Кастро продадени за 27.000 долари

Кумановски м. - 12.01.2018

loading... Кутија цигари од личната колекција на некогашниот кубански лидер Фидел Кастро, продадена е на аукција во Бостон за 26.900 долари. Со дрвената кутија на која се наоѓа потписот на Кастро со син фломастер, продадена е и неговата фотографија ...

Кутија со пури на Фидел Кастро прададена за 27 000 долари

Канал5 - 11.01.2018

Кутија со пури од личната колекција на поранешниот Кубански претседател Фидел Кастро е продадена на аукција. На аукцијата во Бостон , кутија со 24 пури се продадени за 26 950 долари . Покрај дрвената кутија со пури , потпишана со син фломастер од ...

Кутија со пури на Фидел Кастро продадена за речиси 27.000 долари

Алсат-М - 12.01.2018

Кутија пури од личната колекција на некогашниот кубански лидер Фидел Кастро, е продадена на аукција во Бостон за 26.900 долари. Заедно со дрвената кутија на која стои и потписот на Кастро со син фломастер, продадена е и негова фотографија која тој ...

Кутија со пури и потпис од Фидел Кастро достигна вртоглава цена на аукција

Таратур - 12.01.2018

Кутија со пури од личната колекција на поранешниот водач на Куба, Фидел Кастро, на аукциско наддавање во Бостон беше продадена за 26.900 долари. Со дрвената кутија на која стои потписот на Кастро со син фломастер, продадена е и негова фотографија ...

Пури на Фидел Кастро продадени за 26.900 долари

Локално - 12.01.2018

Кутија со пури од личната колекција на некогашниот кубански лидер Фидел Кастро, продадена е на аукција во Бостон за 26.900 долари. Со дрвената кутија на која стои потписот на Кастро со син фломастер, продадена е и негова фотографија која ја потпишал ...