TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наскоро нов кружен тек во Автокоманда

Канал5 - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

ГАЛЕРИЈА: Започна изградбата на кружниот тек во Автокоманда

Press24 - 23.08.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, и градоначалникот на општината Гази Баба, Тони Трајковски, денеска го означија почетокот на изградбата на новиот кружен тек меѓу ...

Се гради кружен тек во Автокоманда

Вечер Прес - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

Почнува изградбата на кружен тек во Гази Баба

Lider - 23.08.2015

На спојот на улицата „16-та македонска бригада“ и улицата „Коце Металец“ во Автокоманда, денеска во 11:30 ч. ќе се отпочне со изведување на градежни работи за изградба на кружен тек. На настанот ќе присуствуваат градоначалникот Тони Трајковски и ...

Со новиот кружен тек се решава голем проблем во Автокоманда

Курир - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари, пишува МИА. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот ...

Почнува изградбата на кружен тек во Гази Баба

Курир - 23.08.2015

На спојот на улицата „16-та македонска бригада“ и улицата „Коце Металец“ во Автокоманда, денеска во 11:30 ч. ќе се отпочне со изведување на градежни работи за изградба на кружен тек. На настанот ќе присуствуваат градоначалникот Тони Трајковски и ...

Наскоро нов кружен тек во Автокоманда

Сител - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

Фото: Наскоро започнува изградбата на нов голем кружен тек во Скопје

Скопје инфо - 22.08.2015

Градот Скопје ја избра градежната компанија „Бауер БГ“ за изведувач на новиот кружен тек, што ќе се гради на вкрстувањето на улиците 16-та Македонска Бригада, Коце Металец и сообраќајниот влез во скопската железарница.

Се решава голем проблем: Поставен камен-темелник за кружен тек во Автокоманда

Press24 - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

Со новиот кружен тек се решава голем проблем во Автокоманда

Пулс24 - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари, пишува МИА. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот ...

Наскоро нов кружен тек во Автокоманда

Република - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

Наскоро: Нов кружен тек во Автокоманда

Скопје инфо - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

На барање на граѓаните, изградба на кружен тек во Автокоманда

Нетпрес - 23.08.2015

На барање на граѓаните од денес почна изградба на кружен тек во Автокоманда. Станува збор за инвестиција на град Скопје вредна 45 милиони денари. Во присуство на премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски и заменик ...

Наскоро нов кружен тек во Автокоманда

Lider - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. На отпочнувањето на градежните работи присуствува премиерот Никола Груевски, министерот за транспорт ...

Наскоро нов кружен тек во Автокоманда

Телеграф - 23.08.2015

Кружниот тек ќе биде во непосредна близина е средното училиште „Панче Арсовски“, спортскиот клуб Металург и повеќе фабрики во кругот на Железара Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, ...

Наскоро нов кружен тек во Автокоманда

Алфа - 23.08.2015

Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, инвестиција на Град Скопје вредна 45 милиони денари. Со поставување камен-темелник денеска во населбата Автокоманда почна изградбата на кружен тек, ...