TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вандали оштетија споменик на жртвите на Холокаустот во Солун

Курир - 12.07.2018

Вандали го оштетиле споменикот на жртвите на холокаустот во Солунскиот универзитет Аристотел, јави „Катимерини“ . Напаѓачите со сина боја нацртале крст и други симболи на споменикот на студентите евреи кои загинале во нацистичките концентрациони ...

Вандали оштетија споменик на жртвите на Холокаустот во Солун

Н.Македонија - 12.07.2018

Вандали го оштетиле споменикот на жртвите на холокаустот во Солунскиот универзитет Аристотел, јави „Катимерини“ . Напаѓачите со сина боја нацртале крст и други симболи на споменикот на студентите евреи кои загинале во нацистичките концентрациони ...

Вандали оштетија споменик на жртвите на Холокаустот во Солун

CivilMedia - 12.07.2018

Вандали го оштетиле споменикот на жртвите на холокаустот во Солунскиот универзитет Аристотел, јави „Катимерини“. Напаѓачите со сина боја нацртале крст и други симболи на споменикот на студентите евреи кои загинале во нацистичките концентрациони ...

Во Солун оштетен споменик на жртвите на Холокаустот

Вечер - 12.07.2018

Во Солунскиот универзитет Аристотел,вандали го оштетиле споменикот на жртвите на холокаустот. Напаѓачите со сина боја нацртале крст и други симболи на споменикот на студентите евреи кои загинале во нацистичките концентрациони логори за време на ...

Вандали оштетија споменик на жртвите на Холокаустот во Солун

1tv - 12.07.2018

Вандали го оштетиле споменикот на жртвите на холокаустот во Солунскиот универзитет Аристотел, јави „Катимерини“ . Напаѓачите со сина боја нацртале крст и други симболи на споменикот на студентите евреи кои загинале во нацистичките концентрациони ...

Вандали оштетија споменик на жртвите на Холокаустот во Солун

Либертас - 12.07.2018

Вандали го оштетиле споменикот на жртвите на холокаустот во Солунскиот универзитет Аристотел, јави „Катимерини“ . Напаѓачите со сина боја нацртале крст и други симболи на споменикот на студентите евреи кои загинале во нацистичките концентрациони ...