TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грета добива мурал во центарот на Сан Франциско (ВИДЕО)

Канал5 - 09.11.2019

Младата активистка против климатските промени , Швеѓанката Грета Тунберг , ќе добие мурал во центарот на Сан Франциско. Муралот го слика аргентинскиот уметник Андрес Иглесијас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе ...

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

Локално - 09.11.2019

Активистката Грета Тунберг ќе добие огромен мурал, насликан во центарот на Сан Франциско, а на него ќе работи муралистот Андре Иглесијас. Тој се претставува со псевдонимот Кобра. Се очекува делото да биде готово следната недела.

Грета Тунберг ќе добие мурал во Сан Франциско

А1 On - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

24Инфо - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета добива мурал во Сан Франциско

+инфо - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета Тунберг добива мурал

Слободен Печат - 09.11.2019

16-годишната Швеѓанка годинава беше номинирана за Нобелова награда за мир. Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас.

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

Опсервер - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Мурал за Грета во Сан Франциско

Нетпрес - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Сан Франциско: И мурал за Грета Тунберг

Денешен - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета Тунберг доби мурал во Сан Франциско

ММС - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Тој рече дека го вложува своето време во ова дело и се надева дека муралот ќе им помогне на луѓето да ...

Младата активистка ќе добие мурал во Сан Франциско

iPortal - 09.11.2019

Активистката Грета Тунберг ќе добие огромен мурал, насликан во центарот на Сан Франциско, а на него ќе работи муралистот Андре Иглесијас. Тој се претставува со псевдонимот Кобра. Се очекува делото да биде готово следната недела.

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

Либертас - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

MakPress - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

Вечер - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

Сител - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...

Мега мурал за Грета Тунберг

Р.С.Европа - 09.11.2019

Грета Тунберг, шведската активиска за борба против климатските промени, ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас, пренесоа американските медиуми.

Грета Тунберг добива мурал во Сан Франциско

4NEWS - 09.11.2019

Активистката за климата, Грета Тунберг ќе добие голем мурал во центарот на Сан Франциско, кој ќе го наслика аргентинскиот муралист Андрес Иглесиас. Иглесиас, кој се претставува под псевдонимот Кобра, следната недела ќе го заврши муралот со ликот на ...