TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонските вина пофалени од врвните критичари во САД на „Веро вино-фест“

+инфо - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот „Вашингтон пост“ и ја ...

Македонија е совршена за вино: Потврда се пофалбите во „Wall Street Journal“ и „Washington post“

Falanga - 29.04.2015

Бело, со убава и нежна сламеста боја, а потекнува од Република Македонија. Има прекрасна миризлива нишка со ноти на дуња, зрели праски и лимон. Уште на првата голтка е сочно и лесно со суптилна лутина. Одлично оди со....

Вашингтон пост и Волстрит журнал ги препорачаа македонските вина

Бизнис Вести - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот „Вашингтон пост“ и ја ...

Реномирани американски весници ги препорачаа македонските вина

Макфакс - 29.04.2015

Американскиот весник Wall Street Journal го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот Washington Post и ја ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

А1 On - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Република - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Денешен - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

Се знае што е најдобро: „Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Press24 - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

Реномираните весници „Вашингтон пост“ и „Волстрит журнал“ ги препорачаа македонските вина

Денар - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот „Вашингтон пост“ и ја ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Канал5 - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Lider - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

Реномирани американски весници ги препорачаа македонските вина

Точка - 29.04.2015

Американскиот весник Wall Street Journal го рангираше виното "Жилавка" на македонската винарија "Стоби" меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот Washington Post и ја ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ топло ги препорачуваат македонските вина

Телеграф - 29.04.2015

Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку позната сорта грозје и оти е апсолутно воодушевувачко Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „жилавка“ на македонската ...

Светски реномирани весници со пофалби за македонските вина

Курир - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот „Вашингтон пост“ и ја ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ препорачуваат македонски вина

МРТ - 29.04.2015

Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот „Вашингтон пост“ и ја доби оценката – „одличен“... Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Сител - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

Вината на Стоби со одлична оценка од „Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“

Капитал - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Минатиот месец и „Вранец“ од бербата од 2012 година беше препорачан од реномираниот „Вашингтон пост“ и ја ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Утрински - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Винскиот критичар на „Волстрит журнал“, Вил Лионс за „Жилавка“ оцени дека виното е направено од помалку ...

„Волстрит журнал“ и „Вашингтон пост“ ги препорачаа македонските вина

Алфа - 29.04.2015

Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу топ пет пролетни вина во светот. Американскиот весник „Волстрит журнал“ го рангираше виното „Жилавка“ на македонската винарија „Стоби“ меѓу ...