TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Научници од ЕУ: Минатиот месец бил третиот најтопол јули до сега

МКД - 05.08.2021

Овој јули бил еден од најтоплите во историјата, а од него потопли биле само истите месеци во 2019 и 2016 година, соопштија научници од Европската Унија. Како што се наведува, минатиот месец го одбележале невообичаено високи температури во бројни ...

Минатиот месец беше најтопол јули досега

Независен - 05.08.2021

Белгија – Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

Опсервер - 05.08.2021

– Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

24Инфо - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтоплиот јули во светот досега

Слободен Печат - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ, пренесува Ројтерс. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

360 степени - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научници од Европската Унија. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

Lider - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

Кајгана - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

Вечер Прес - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

MakPress - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше најтопол јули досега

Frontline - 05.08.2021

Овој јули беше најтопол во светот, по јули 2019 година и јули 2016 година, соопштија научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец беше обележан со невообичаено високи температури во многу региони – од Финска до САД.

Минатиот месец беше трет најтопол јули во светот забележан досега

Р.С.Европа - 05.08.2021

Минатиот месец беше еден од најжешките јули во светот, забележан само зад 2019 и 2016 година, со невообичаено високи температури од Финска до Соединетите држави, соопштија денеска научници на ЕУ.

Минатиот месец беше трет најтопол јули во светот забележан досега

Алсат-М - 05.08.2021

Минатиот месец беше еден од најжешките јули во светот, забележан само зад 2019 и 2016 година, со невообичаено високи температури од Финска до Соединетите држави, соопштија денеска научници на ЕУ.

Јули годинава е еден од најтоплите во Европа откако се следи временската состојба, велат научниците

Кумановски м. - 05.08.2021

Овој јули беше еден од најтоплите во светот досега, а единствениот потопол јули бил во 2019 година и во 2016 година, објавија денеска научниците од ЕУ. Според нив, минатиот месец бил обележан со невообичаено високи температури во бројни региони – од ...

Минатиот месец беше трет најтопол јули во светот забележан досега

Zoom - 05.08.2021

Годинава јули беше еден од најжешките во светот, со невообичаено високи температури од Финска до Соединетите држави, соопштија денеска научници на ЕУ. Тоа е најновата пресвртница во долгорочниот тренд на затоплување, според која последните седум ...