TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Саудиска Арабија луѓето стануваат похрабри

А1 On - 15.01.2020

Дојче веле – Бон Поминаа осум години откако саудискиот блогер Раиф Бадави е во затвор. Во декември, тој започна нов штрајк со глад. Но, луѓето во Саудиска Арабија полека се будат, вели за Дојче веле сопругата на Бадави, Енсаф Хајдар.

Во Саудиска Арабија луѓето стануваат похрабри

Опсервер - 15.01.2020

15 јануари 2020 Дојче веле – Бон Поминаа осум години откако саудискиот блогер Раиф Бадави е во затвор. Во декември, тој започна нов штрајк со глад. Но, луѓето во Саудиска Арабија полека се будат, вели за Дојче веле сопругата на Бадави, Енсаф Хајдар.

Во Саудиска Арабија луѓето стануваат похрабри

Вечер - 15.01.2020

Поминаа осум години откако саудискиот блогер Раиф Бадави е во затвор. Во декември, тој започна нов штрајк со глад. Но, луѓето во Саудиска Арабија полека се будат, вели за Дојче веле сопругата на Бадави, Енсаф Хајдар, пишува Дојче веле.

Во Саудиска Арабија луѓето стануваат похрабри

Либертас - 15.01.2020

Поминаа осум години откако саудискиот блогер Раиф Бадави е во затвор. Во декември, тој започна нов штрајк со глад. Но, луѓето во Саудиска Арабија полека се будат, вели за Дојче веле сопругата на Бадави, Енсаф Хајдар.

Во Саудиска Арабија луѓето стануваат похрабри

MakPress - 15.01.2020

Поминаа осум години откако саудискиот блогер Раиф Бадави е во затвор. Во декември, тој започна нов штрајк со глад. Но, луѓето во Саудиска Арабија полека се будат, вели за Дојче веле сопругата на Бадави, Енсаф Хајдар.

Во Саудиска Арабија луѓето стануваат похрабри

iPortal - 15.01.2020

Поминаа осум години откако саудискиот блогер Раиф Бадави е во затвор. Во декември, тој започна нов штрајк со глад. Но, луѓето во Саудиска Арабија полека се будат, вели за Дојче веле сопругата на Бадави, Енсаф Хајдар.