TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бакрачески и соработниците ги посетија локациите на кои се гради

OhridNews - 12.10.2017

Пред завршувањето на мандатот, градоначалникот Никола Бакрачески заедно со раководителите на сектори и директори на јавни претпријатија, денес, изврши обиколка на проектите чија реализација е во тек или се во завршна фаза.

Бакрачески: 100 паркинг места во центарот на Охрид

ТВМ - 12.10.2017

Денес градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески изврши увид на проектите кои што се во тек, а кои што се изведуваат од страна на Локалната самоуправа. Бакрачески најпрво се осврна на современиот затворен градски пазар.