TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Пар посвои бебе со Даунов синдром - рекацијата на бебето на својата нова мајка разнежни многумина

Press24 - 08.11.2019

Еден од најголемите стравови на идните родители е дали детето ќе им се роди со некаков здравствен проблем. Се случува понекогаш тоа да се случи, но се испоставува дека родителската љубов е многу поголема од проблемите и дека пожртвуваноста ...

Пар посвои бебе со Даунов синдром- неговата реакција кон својата нова мајка разнежни многумина (ВИДЕО)

Курир - 08.11.2019

Еден од најголемите стравови на идните родители е дали детето ќе им се роди со некаков здравствен проблем. Се случува понекогаш тоа да се случи, но се испоставува дека родителската љубов е многу поголема од проблемите и дека пожртвуваноста ...