TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новинарите нема да имаат пристап до претседателската палата во Франција

А1 On - 14.02.2018

Новинарската престорија во Елисејската палата ќе биде затворена, во рамките на настојувањата на францускиот претседател Емануел Макрон за држење под контрола на имиџот во јавноста. Новинарите ќе бидат преместени на нова локација, надвор од ...

Макрон ја сели новинарската соба од Елисејската палата

Алфа - 14.02.2018

Кабинетот на францускиот претседател Емануел Макрон планира да ја затвори новинарската просторија во Елисејската палата, во рамките на неговите настојувања да го држи под контрола имиџот во јавноста.

Макрон ја сели новинарската соба од Елисејската палата...

Н.Македонија - 15.02.2018

Макрон ја сели новинарската соба од Елисејската палата Кабинетот на францускиот претседател Емануел Макрон планира да ја затвори новинарската просторија во Елисејската палата, во рамките на неговите настојувања да го држи под контрола имиџот во ...