TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ дели пропаганден материјал пред стартот на кампањата

360 степени - 28.07.2021

Најголемата опозициска партија во земјата, ВМРО-ДПМНЕ, вечерва го обвини својот најголем политички противни, СДСМ, дека го прекршува Изборниот законик. Владејачката партија, тврдат, почнала да дели пропаганден материјал низ општината Центар, иако не ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме

Канал5 - 28.07.2021

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал. ВМРО-ДПМНЕ ќе ја извести канцеларијата на ОБСЕ во Македонија за злоупотребите на власта и предвреме почеток на изборната кампања.

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почна кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал

24Инфо - 28.07.2021

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал. Во прилог испраќаме фотографии од пропаганден материјал кој СДСМ го распрскува во општина Центар.

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал

Press24 - 28.07.2021

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата испратија и фотографии од пропаганден материјал кој, како што велат, СДСМ го распрскува во општина Центар.

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ го крши Изборниот законик, дели пропаганден материјал пред кампањата

Нова ТВ - 28.07.2021

Опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ вечерва ја обвини владејачката партија СДСМ за прекршување на Изборниот законик. Според партијата, СДСМ дели пропаганден материјал низ скопската Општина Центар, иако не е почната изборната кампања.

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, ќе го известиме ОБСЕ

Република - 28.07.2021

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал. Во прилог испраќаме фотографии од пропаганден материјал кој СДСМ го распрскува во општина Центар.

ВМРО-ДПМНЕ обвинува: СДСМ дели пропаганден материјал пред кампања

Фокус - 28.07.2021

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ вечерва го обвини СДСМ дека дели пропаганден материјал низ општина Центар, иако се уште не е почната кампањата. -СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал.

ВМРО-ДПМНЕ: Предизборни летоци на власта расфрални низ Центар, класично кршење на Изборниот законик

MakPress - 29.07.2021

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал. Во прилог испраќаме фотографии од пропаганден материјал кој СДСМ го распрскува во општина Центар.

ВМРО-ДПМНЕ ќе го пријави СДСМ во ОБСЕ за предвремен почеток на кампањата

МКД - 29.07.2021

СДСМ спротивно на Изборниот законик ја почнува кампањата предвреме, свесни дека ќе изгубат прават криминал. Во општина Центар СДСМ дистрибуира летоци, пропаганден материјал. За ова ќе ја известиме канцеларијата на ОБСЕ во Македонија, за ...