TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гаговски: 5G e НЕЈОНИЗИРАЧКО зрачење и не може да влијае на нашето здравје

Бизнис Вести - 28.03.2020

Деновите социјалните мрежи беа преплавени со информациите за 5Г мрежата и наводното нејзино штетно влијание врз здравјето на луѓето и околината. Но, Илијанчо Гаговски кој е основач и Директор на PrymApps со професионално искуство повеќе од 23 години ...

Вистината за тоа дали 5G мрежата го предизвика коронавирусот (ВИДЕО)

Кумановски м. - 28.03.2020

Инфлуенсерите и Русија го поврзаа коронавирусот со 5G мрежата, но дали за тоа се во право? Ќе се обидеме да одговориме на тоа прашање… Со истата брзина со која вирусот се шири низ целиот свет, се шират и теориите на заговор за тоа како настанал ...

5G технологијата и КОРОНАВИРУСОТ, во што е полемиката? Дали има поврзаност?

Пулс24 - 27.03.2020

Полемиката е тоа што сите оние кои мислат дека Коронавирусот и 5Г се взаемно поврзани, односно како што прочитавме една статија дека секаде каде што има 5Г технологија го предизвикала коронавирусот, полемиката е тоа што треба малце да ги проверите ...

Македонски Телеком ја активира пробната 5Г мрежа во Македонија

Пулс24 - 28.03.2020

Измерена брзина на мобилната мрежа за над четири пати поголема од 4Г брзините. Телеком се подготвува за комерцијалниот старт на 5Г. Македонски Телеком го реализираше првото 5Г демо во земјата, со што направи уште еден чекор кон воведувањето на оваа ...

Американски доктор објаснува дека 5G мрежата го предизвикала коронавирусот (ВИДЕО)

Канал5 - 27.03.2020

Американскиот доктор Томас Куан тврди дека вирусите се поврзани со електромагнетни полиња и дека сегашната пандемија на коронавирус има врска со воведувањето на 5G технологијата. Тој објаснува дека Вухан, првиот град целосно покриен со 5G ...

Словенија и Швајцарија го запреа воведувањето на 5G мрежата поради штетност за здравјето на луѓето

Канал5 - 27.03.2020

Владата на Словенија го запре воведувањето на 5G технологија, на предлог на министерот за управа, се додека не се испитаат ефектите на оваа технологија врз здравјето на луѓето и врз животната средина.

Ќе биде потрагично од Чернобил – мислење за 5Г технологијата (видео)

Пулс24 - 27.03.2020

Погледајте го видеото кое предупредува што носи 5Г технологијата. Опасностите се еминентни. А како што знаете вчера имаше информации дека е тестирана во Македонија. Прочитајте уште и ...

Сè што сакате да знаете за 5G технологијата

Нова ТВ - 27.03.2020

Што е 5G технологија? Пет Џи (5G) мрежите се најновата генерација на поврзаност на мобилен интернет, нудејќи многу поголеми брзини и постабилни врски на смарт телефоните и другите уреди, од кога било порано.

Стоп за 5G мрежа во Словенија

Expres - 28.03.2020

Словенија го запре воведувањето на 5G технологија, се додека не се испитаат ефектите наврз здравјето на луѓето и врз животната средина. „Сомнежите за штетноста на 5G технологијата се оправдани – ја образложил оваа владина одлука министерот Боштјан ...

Гаговски: 5G e нејонизирачко зрачење и не може да влијае на нашето здравје

Точка - 28.03.2020

Деновите социјалните мрежи беа преплавени со информациите за 5Г мрежата и наводното нејзино штетно влијание врз здравјето на луѓето и околината. Но, Илијанчо Гаговски кој е основач и Директор на PrymApps со професионално искуство повеќе од 23 години ...

Истражување F2N2- Се што сакате да знаете за 5G технологија

Либертас - 28.03.2020

5G мрежите се најновата генерација на поврзаност на мобилен интернет, нудејќи многу поголеми брзини и постабилни врски на смарт телефоните и другите уреди, од кога било порано. Со 5G врската се очекува брзината на симнување податоци од интернет од ...