TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гутереш ја осуди офанзивата на сириската армија

А1 On - 23.06.2018

Генералниот секретар на Обединетите Нации Антонио Гутереш повика на итен преки на судирите на југозападот на Сирија. – Нападите доведоа до расселување на неколку илјади лица, повеќе од кои се упатија кон границата со Јордан.

Се подготвува голема офанзива: Жестоки артилериски напади во Сирија

Точка - 22.06.2018

Сириската армија ги зајакнува артилериските напади во провинцијата Дера и според воените експерти, силите лојални на претседателот Башар Ал Асад се подготвуваат за голема офанзива. Сириската армја продолжува со гранатирањето на позициите на ...

Гутереш ја осуди офанзивата на сириската армија

+инфо - 23.06.2018

Генералниот секретар на Обединетите Нации Антонио Гутереш повика на итен преки на судирите на југозападот на Сирија. – Нападите доведоа до расселување на неколку илјади лица, повеќе од кои се упатија кон границата со Јордан.

Гутереш ја осуди офанзивата на сириската армија против бунтовниците

Н.Македонија - 23.06.2018

Генералниот секретар на Обединетите Нации Антонио Гутереш повика на итен прекин на судирите на југозападот на Сирија. – Нападите доведоа до расселување на неколку илјади лица, повеќе од кои се упатија кон границата со Јордан.

Гутереш ја осуди офанзивата на сириската армија

Стандард - 23.06.2018

Генералниот секретар на Обединетите Нации Антонио Гутереш повика на итен преки на судирите на југозападот на Сирија. – Нападите доведоа до расселување на неколку илјади лица, повеќе од кои се упатија кон границата со Јордан.

Гутереш ја осуди офанзивата на сириската армија

CivilMedia - 23.06.2018

Генералниот секретар на Обединетите Нации Антонио Гутереш повика на итен преки на судирите на југозападот на Сирија. – Нападите доведоа до расселување на неколку илјади лица, повеќе од кои се упатија кон границата со Јордан.