TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стомачна танчерка доби три години затвор поради „сексуално сугестивна“ објава на интернет

Локално - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

Стомачна танчерка доби три години затвор поради „сексуално сугестивна“ објава на интернет

iPortal - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

Стомачна танчерка доби три години затвор поради „сексуално сугестивна“ објава на интернет

Вечер Прес - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

Стомачна танчерка доби три години затвор поради „сексуално сугестивна“ објава на интернет

Бриф - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

Стомачна танчерка доби три години затвор поради „сексуално сугестивна“ објава на интернет

А1 On - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

Танчaрката Ел-Масри доби три години затвор поради „сексуално сугестивна“ објава ФОТО

+инфо - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

3 години затвор за стомачна танчерка поради „сексуално сугестивна“ објава на интернет

MakPress - 30.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...

ПРЕСУДА ВО ЕГИПЕТ: Танчерката Ел-Масри 3 години в затвор поради „сексуално сугестивна“ објава

Денешен - 29.06.2020

Стомачна танчерка од Египет заработи три години казна затвор во својата земја, поради „сексуално сугестивна“ објава на социјалните мрежи, соопштија властите во Каиро. Покрај тоа, Сама Ел-Масри, која има над три милиони следачи на Инстаграм, ќе мора ...