TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НЕ Е ШЕГА: Најголемиот ривал на Тесла е „малиот Кинез“ на струја (ВИДЕО)

Кумановски м. - 01.03.2021

Како замислувате електричен автомобил што би се продавал двојно подобро од најпродаваното возило на Тесла? Во текот на јануари, Wuling Hong Guang Mini EV беше продаден на најголемиот пазар на автомобили, односно во Кина, во скоро двојно повеќе ...

Електричен автомобил кој чини само 4.500 долари

Канал5 - 27.02.2021

Бројот на продадени примероци од евтиниот кинески електричен автомобил со вена од 4.500 долари, го надмина бројот на продадени Тесла автомобили во Кина. Овој многу компактен автомобил се покажа како вистински хит и на кинескиот автомобилски ...

(ФОТО) ХИТ – електричен автомобил кој чини само 4.500 долари

Екран - 27.02.2021

Бројот на продадени копии на ефтиниот кинески електричен автомобил со цена од 4500 долари, го надмина бројот на продадени автомобили на Тесла во Кина. Овој многу компактен автомобил се покажа како вистински мал хит и донесе голем приход на кинескиот ...

Хит - електричен автомобил кој чини 4.500 долари

Кајгана - 27.02.2021

Бројот на продадени примероци на еден евтин кинески електричен автомобил со цена од 4.500 долари го надмина бројот на продадени Tesla автомобили во Кина. Овој компактен автомобил се покажа како вистински хит, и на кинескиот произведувач на ...