TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Скопје инфо - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Фактор - 23.09.2021

А1 Македонија информира дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува квалитетот на живот на ...

А1 Македонија го постави „СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција“ во Општина Велес

Факултети - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот „СМАРТ езеро Младост“ е целосно имплементиран, со што Општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го ...

А1 Македонија го постави „СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Црнобело - 23.09.2021

Скопје, 23.9.2021г . – А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Хаштаг - 23.09.2021

А1 Македонија информира дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува квалитетот на живот на ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Опсервер - 23.09.2021

– А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 Македонија го постави „СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција”

еМагазин - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Алсат-М - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Денар - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 МАКЕДОНИЈА ГО ИМПЛЕМЕНТИРА „СМАРТ ЕЗЕРО МАЛДОСТ“ Велес станува модерен паметен град

+инфо - 23.09.2021

„СМАРТ езеро Младост“ нуди бенефити не само за општина Велес која преку ова решение има можност за напредно далечинско управување на ресури и генерирање на заштеди туку нуди и збогатена туристичка понуда за сите посетители на ова туристичка ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Zoom - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Точка - 23.09.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека проектот СМАРТ езеро Младост е целосно имплементиран со што општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува ...

А1 Македонија го постави Смарт езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција во општина Велес

МКД - 23.09.2021

А1 Македонија информира дека проектот Смарт езеро Младост е целосно имплементиран со што Општина Велес ја почнува својата трансформација во модерен и паметен град по примерот на развиените европски градови и го подобрува квалитетот на живот на ...