TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И лани СДСМ бараше техничка Влада - условите на Заев исти како на Црвенковски

Press24 - 18.06.2014

СДСМ речи си секоја година бара техничка влада. На стартот од минатата, по случувањата во Собранието, опозицискиот лидер, Бранко Црвенковски побара, влада со ограничен мандат да ги организира ...

Заев со идентични барања за техничка влада како неговиот ментор Црвенковски

Република - 18.06.2014

СДСМ речи си секоја година бара техничка влада. На стартот од минатата, по случувањата во Собранието, опозицискиот лидер, Бранко Црвенковски побара, влада со ограничен мандат да ги организира ...

Заев со идентични барања за техничка влада како неговиот ментор Црвенковски

Вистина.мк - 18.06.2014

СДСМ речи си секоја година бара техничка влада. На стартот од минатата, по случувањата во Собранието, опозицискиот лидер, Бранко Црвенковски побара, влада со ограничен мандат да ги организира ...