TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лизгалиштето во Тетово останува недостапно за користење

А1 On - 14.02.2020

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Изгорено и со дупки: Уште малку ќе дојде пролет а Тетовци не видоа лизгалиште

Република - 14.02.2020

-Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Лизгалиштето во Тетово останува недостапно за користење

Сител - 14.02.2020

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Лизгалиштето во Тетово останува недостапно за користење

Опсервер - 14.02.2020

-Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Лизгалиштето во Тетово останува недостапно за користење

Канал5 - 14.02.2020

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Лизгалиштето во Тетово останува недостапно за користење

4NEWS - 14.02.2020

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште

MakPress - 14.02.2020

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со општината ...

Лизгалиштето во Тетово останува недостапно за користење

Вечер Прес - 14.02.2020

Тетовци најверојатно нема да имаат можност да го користат монтажното лизгалиште на градскиот плоштад кое беше оштетено пред да се пушти во употреба. Иако директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски во неделата најави дека со Општината ...