TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

Канал5 - 19.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на певачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

Lider - 19.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на певачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

Првачињата и децата со попреченост од општина Аеродром почнаа со бесплатно пливање

Курир - 19.09.2022

Успешно почна реализацијата на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го подготви и спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром почнаа со бесплатно пливање

24Инфо - 19.09.2022

Успешно почна реализацијата на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го подготви и спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром почнаа со бесплатно пливање

Скопје инфо - 19.09.2022

Во општина Аеродром успешно почна реализацијата на проектот за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. -За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го подготви и спроведе најновиот проект „Учиме да ...

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром почнаа со бесплатно пливање

MakPress - 19.09.2022

Успешно почна реализацијата на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го подготви и спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

Првачињата и децата со попреченост од општина Аеродром почнаа со бесплатно пливање

Нетпрес - 19.09.2022

Успешно почна реализацијата на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го подготви и спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

(Видео) Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

Макфакс - 19.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”, истакнуваат од оваа ...

ВИДЕО: Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

А1 On - 19.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”, истакнуваат од оваа ...

(Видео) Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

Точка - 19.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”, истакнуваат од оваа ...

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

Press24 - 19.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психофизички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”, истакнуваат од оваа ...

Првачињата и децата со попреченост од општина Аеродром почнаа со бесплатно пливање

Република - 20.09.2022

Успешно почна реализацијата на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите Општина Аеродром го подготви и спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”.

Првачињата и децата со попреченост од Општина Аеродром започнаа со бесплатно пливање

Centar - 20.09.2022

Успешно започна реализација на нашиот проект за бесплатно пливање на првачињата и лицата со попреченост. За правилен и подобар психофизички развој на најмладите Општина Аеродром го спроведе најновиот проект „Учиме да пливаме”, истакнуваат од оваа ...