TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владејачката словенечка партија престанува да го користи Твитер

Опсервер - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Владејачката словенечка партија престанува да го користи Твитер

Слободен Печат - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Владејачката словенечка партија престанува да го користи Твитер

А1 On - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Владејачката словенечка партија го напушта Твитер

Фокус - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Партијата на премиерот Роберт Голоб му откажа љубов на Твитер – не сака лажни вести и говор на омраза

Еспресо - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, , бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Владејачката словенечка партија престанува да го користи Твитер

Во Центар - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Владејачката партија во Словенија престанува да го користи Твитер, не му веруваат на Маск

Вечер Прес - 26.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.

Владејачката словенечка партија престанува да го користи Твитер

MakPress - 27.11.2022

Владејачката словенечка партија Движење за слобода одлучи да престане да го користи Твитер, меѓу другото, бидејќи стравува дека некои политичари би можеле да ја искористат мрежата за ширење лажни вести и говор на омраза, во кои не сака да учествува.