TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николовски: Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните, ќе се следи нивната состојба

365 - 18.04.2021

Воведување на нов систем и целосна трансформација на општеството, најави вицепремиерот за борба против корупцијата – Љупчо Николовски, во гостувањето во вестите на „Сител“. Во моментот изјави за состојба со имотот и изјава за судир на интереси ...

Николовски најави воведување нов систем – Кој ќе ја пријавува состојбата на својот имот?!

Бизнис Вести - 19.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Николовски: Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните

CivilMedia - 19.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Николовски: Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните

Centar - 18.04.2021

„Воведуваме нов систем и ова е целосна трансформација на општеството. Во моментот изјави за состојба со имотот и изјава за судир на интереси даваат избрани или именувани лица и функционери, но сега со измените кои се предвидуваат, а врз база на ...

Николовски: Ставаме ред во многу сегменти во општеството, ја враќаме довербата на граѓаните во институциите

iPortal - 18.04.2021

Воведуваме нов систем и нова целосна трансформација на општеството, ставаме ред во многу сегменти во општеството, ја враќаме довербата на граѓаните во институциите, изјави заменикот на Претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и ...

Николовски: Ставаме ред во многу сегменти во општеството, ја враќаме довербата на граѓаните во институциите

Република - 18.04.2021

Воведуваме нов систем и нова целосна трансформација на општеството, ставаме ред во многу сегменти во општеството, ја враќаме довербата на граѓаните во институциите, изјави заменикот на Претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и ...

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најавува Николовски

Frontline - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните

24Инфо - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најавува Николовски

Опсервер - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најавува Николовски

Сител - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Николовски: Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните

iPortal - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најавува Николовски

Бизнис Вести - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните

Независен - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имотот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најавува Николовски

Вечер Прес - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Имот ќе го пријавуваат сите административци кои даваат услуги на граѓаните

OhridNews - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.

Сите административци кои даваат услуги на граѓаните ќе треба да го пријават имотот

+инфо - 18.04.2021

Дигитализацијата и елеминирањето на човечкиот фактор, според него, се клучни во борбата против корупцијата. Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави ...

Сите административци кои даваат услуги на граѓаните ќе даваат изјава за состојбата на имотот

Нетпрес - 18.04.2021

Изјави за состојбата на имотот и за судир на интереси ќе пријавуваат и сите административци кои даваат услуги на граѓаните, најави вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот Љупчо Николовски.