TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

А1 On - 14.01.2020

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено ...

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Телма - 14.01.2020

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено ...

Владејачкото мнозинство и опозицијата во Албанија првпат седнаа на маса за изборните реформи

Слободен Печат - 14.01.2020

На средбата постигната е согласност и за формирање политички совет со претставници на опозицијата, првите луѓе на Комисијата за реформи и претставници на парламентарните групи во Собранието.

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Либертас - 14.01.2020

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено ...

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Сител - 14.01.2020

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено ...

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

4NEWS - 14.01.2020

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено ...

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

MakPress - 15.01.2020

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено ...

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Опсервер - 15.01.2020

– По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде ...