TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Копенхаген е отворен музеј на среќата

Н.Македонија - 15.09.2020

Среќата е едно од најубавите чувства, но секој ја доживува на поинаков начин, а има и такви што веруваат дека вистинската среќа не е можно да се постигне. Токму на темата среќа, вистински и лажни насмевки, како и други филозофски прашања се занимава ...

Отворен првиот Музеј на среќата во светот: Среќата се појавува во најразлични аспекти во нашиот живот

Слободен Печат - 15.09.2020

„Музејот на среќата“, кој неодамна беше отворен во Копенхаген, се занимава со темата среќа, вистински и лажни насмевки, како и други филозофски прашања, а целта поради кој е отворен е да се покаже дека среќата се појавува во најразлични аспекти во ...

Првиот светски Музеј на среќата отворен во Копенхаген

Вечер Прес - 14.09.2020

Музејот на среќата што се отвори во Копенхаген, се занимава со темата среќа, вистински и лажни насмевки и други филозофски прашања, а целта е да покаже дека среќата се појавува и се прикажува во разни аспекти од нашите животи.