TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милан од ЕКВ ќе добие споменик во Белград

Слободен Печат - 11.10.2018

Градскиот парламент ја прифати и усвои иницијативата за поставување споменик на еден од најкарактеристичните и најемотивните вокали во југословенскиот рокенрол. Главниот вокал на „Екатерина Велика“, Милан Младеновиќ, ќе добие свое спомен обележје на ...

Белград одлучи: Милан Младеновиќ ќе добие споменик

Независен - 11.10.2018

Фронтменот на кулнтата музичка југословенска рок група „Екатерина Велика“, Милан Младеновиќ ќе добие спомен обележје на платото пред „Дом Омладине“ во Белград, кој веќе го носи неговото име.

Милан Младеновиќ од ЕКВ добива спомен-обележје во Белград

Локално - 11.10.2018

Еден од најдобрите музичари на Балканот, фронтменот на култната југословенска рок група ЕКВ, Милан Младеновиќ, ќе добие спомен-обележје на платото пред Домот на младината, кој веќе го носи неговото име.

Милан Младеновиќ од ЕКВ доби спомен-одбележје во Белград

Репортер - 11.10.2018

Еден од најдобрите музичари на Балканот, фронтменот на култната југословенска рок група ЕКВ, Милан Младеновиќ, ќе добие спомен-обележје на платото пред Домот на младината, во Белград, кој веќе го носи неговото име.