TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исплива на површина последната желба на кралицата Елизабета Втора: Таа сака да биде запаметена како праведен владател!

Слободен Печат - 30.06.2020

За здравјето на британската кралица Елизабета Втора (94) се пишува веќе со години, а последните месеци многу странски медиуми пишуваа за нејзиното лошо здравје. Иако Бакингемската палата досега ги демантираше сите тврдења, магазинот Глоуб повторно ...

Шок во британското кралско семејство: Испливала последната желба на кралицата Елизабета Втора?

Убавина и Здравје - 30.06.2020

Никој од кралското семејство не се огласил официјално, но медиумите ги пренесуваат гласините За здравјето на британската кралица Елизабета Втора (94) се пишува со години, а последниве месеци, многу странски медиуми пишуваа дека здравствената ...

НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАЛ ТОА – Шок во кралското семејство: Се дознала последната желба на кралицата Елизабета!

Екран - 30.06.2020

И покрај наводите, никој од кралското семејство сè уште официјално не се огласил, а според најновите официјални наводи, здравјето на кралицата било во ред. За здравјето на британската кралица Елизабета Втора (94) се пишува со години, а во последните ...

Што има заедничко кралицата Елизабета Втора со три европски монарси?

Н.Македонија - 30.06.2020

Кралицата Елизабета Втора е родена као Елизабета Александра Меј во Лондон, на 21 април 1926 година. Нејзините родители се војвода и војвотка од Јорк. Во тоа време, никој претпоставувал дека малата Елизабета на крајот ќе стане најдолговечната ...

Шок во британското кралско семејство! Откриена е последната желба на кралицата Елизабета II?

Попара - 01.07.2020

За здравјето на британската кралица Елизабета Втора (94) се пишува со години, а во последните месеци многу странски медиуми пишуваат дека нејзиното здравје е многу лошо. Иако Бакингемската палата досега го негираше тоа, магазинот “Globe” повторно ...