TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трпковска верува дека ќе има правда за нејзиниот убиен син Пино

Слободен Печат - 14.11.2019

Верувам казнатс нема да биде пример само за во Македонија, туку за цел Балкан, вели мајката на свирепо убиениот Пино Секондо. Ако има правда во Македонија, вистинска правда, верувам дека обвинетата Ангела Ѓорѓиевска ќе биде казнета.

Утре судење за убиството на Пино: Се огласи неговата мајка- верува дека ќе има правда

Курир - 14.11.2019

Утре во Кривичниот суд почнува судењето за убиството на младиот Пино. -Ако има правда во Македонија, вистинска правда, верувам дека обвинетата Ангела Ѓорѓиевска ќе биде казнета. Верувам дека нејзината казна нема да биде пример само за во Македонија, ...