TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двајца прилепчани претепале сограѓанин и му го запалиле возилото

А1 On - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...

Тежок инцидент за кој зборува цела Македонија: Прво го претепале, па му го запалиле “пежото”

Sky - 13.01.2018

Прилепската полиција до Основното јавно обвинителство – Прилеп поднела кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење сомнение за сторено кривично дело „насилство“.

Прво го натепале, па му го запалиле возилото

+инфо - 13.01.2018

Едниот насилник го одзел возилото на нападнатиот и заминал на автопатот за Битола, каде што со запалива течност го полил и тоа изгорело целосно. Двајца насилници од Прилеп добија кривични пријави откако без причина нападнале сограѓанин и му го ...

Двајца насилници претепале прилепчанец, па му го запалиле возилото

Фокус - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, информираат ...

Кривична пријава против двајца прилепчани кои претепале човек и му го запалиле возилото

Макфакс - 13.01.2018

Прилепската полиција до Основното јавно обвинителство – Прилеп поднела кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење сомнение за сторено кривично дело „насилство“.

Кривична пријава против двајца прилепчани кои физички нападнале човек и му го запалиле возилото

Вечер - 13.01.2018

Прилепската полиција до Основното јавно обвинителство – Прилеп поднела кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење сомнение за сторено кривично дело „насилство“.

МВР: Кривична против двајца насилници од Прилеп

Стандард - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...

Кривична пријава против двајца насилници од Прилеп

Курир - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...

Прилепчанец отишол по јадење: Го претепале и му го запалиле возилото

Press24 - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против 26-годишниот Д.В. и 21-годишниот Б.Ј. од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело ...

Кривична пријава против двајца насилници од Прилеп...

Н.Македонија - 13.01.2018

Кривична пријава против двајца насилници од Прилеп Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј.

Прилепчани претепале сограѓанин и му го запалиле возилото

МКД - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело насилство.

Претепан прилепчанец, насилниците му го запалиле возилото

Локално - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, информираат ...

Детали од МВР за прилепчанецот кој го претепаа и му го запалија автомобилот

Шеталиште - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...

Кривична пријава против двајца насилници од Прилеп

Маркукуле - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...

Кривична пријава против двајца насилници од Прилеп

БркајРабота - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...

Кривична за двајца прилепчани кои претепале сограѓанин па му го запалиле автомобилот

Либертас - 13.01.2018

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, ...