TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кајак кану клубот „Арка-Борец“ Велес севкупен победник на меѓународен натпревар во Босна и Херцеговина

Опсервер - 20.03.2023

– Велешкиот Кајак кану клуб „Арка-Борец“ е севкупен победник во сите категории со најмногу освоени бодови, од млади пионери, па се до сениори на меѓународниот натпревар на кајак на диви води во дисциплината спуст на 4,5 километри што вчера се одржа ...

Кајак кану клубот „Арка-Борец“ Велес севкупен победник на меѓународен натпревар во Босна и Херцеговина

Во Центар - 20.03.2023

– Велешкиот Кајак кану клуб „Арка-Борец“ е севкупен победник во сите категории со најмногу освоени бодови, од млади пионери, па се до сениори на меѓународниот натпревар на кајак на диви води во дисциплината спуст на 4,5 километри што вчера се одржа ...

Кајак Кану Клуб Арка-Борец Велес е апсолутен победник на „Завидовичи Опен 2023“

Слободен Печат - 21.03.2023

Велешкиот Кајак кану клуб „Арка-Борец“ е севкупен победник во сите категории со најмногу освоени бодови, од млади пионери, па сè до сениори на меѓународниот натпревар на кајак на диви води во дисциплината спуст на 4,5 километри што се одржа на ...

Кајак-кану клубот Арка-Борец севкупен победник на меѓународен натпревар во БиХ

Gol.mk - 22.03.2023

Велешкиот Кајак-кану клуб Арка-Борец е севкупен победник во сите категории со најмногу освоени бодови, од млади пионери, па се до сениори на меѓународниот натпревар на кајак на диви води во дисциплината спуст на 4,5 километри што вчера се одржа на ...