TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првата социјална мрежа во која сте единствен и најпопуларен корисник

Факултети - 14.02.2020

Дали некогаш сте сакале да објавите нешто на социјалните мрежи само за да добиете коментари и лајкови, но не и за да започнете дискусија со друг корисник? „Ботнет“, симулација на социјална мрежа во која сте единствениот човек во море од роботи, може ...

Ако ви е доста од луѓе на социјалните мрежи, вклучете се платформа со роботи

Таратур - 14.02.2020

„Ботнет“ е симулација на социјална мрежа во која оној кој ќе се вклучи ќе биде единствениот човек во море од роботи за кои може да биде сигурен дека нема да му досадуваат со муабети и слични.