TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европјаните сакаат бензинци и дизелаши, не се за „на струја“

Кајгана - 14.02.2018

Според најновото истражување што го објави „Mazda“, речиси 60% од европските возачи повеќе би избрале мотор со внатрешно согорување и сметаат дека бензинците и дизелашите имаат позитивна иднина.

Не сакаат на струја – Европјаните сакаат бензинци и дизелаши

Локално - 14.02.2018

Според новото истражување кое го објави Мазда, речиси 60 отсто од европските возачи и понатаму сакаат мотори со внатрешно согорување и гледаат позитивна идниа за бензинците и дизел моторите.

Во Citroen се сомневаат во иднината на дизел

Авто Плус - 13.02.2018

Продажбата на дизел автомобили може никогаш да не се врати на своите претходни нивоа, особено ако клиентите кои порачува флоти ги следат приватните клиенти, кои минатата година типуваа повеќе на моделите со бензински мотори Ова е прогнозата на ...