TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

Опсервер - 01.06.2020

Копенхаген, 1 јуни 2020 () – Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот.

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

Независен - 01.06.2020

Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот. Испитувањето го иницираше британската телевизија „Скај њуз“ со помош на египетски и ...

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

24Инфо - 01.06.2020

Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот. Испитувањето го иницираше британската телевизија „Скај њуз” со помош на египетски и ...

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

+инфо - 01.06.2020

Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот. Испитувањето го иницираше британската телевизија „Скај њуз“ со помош на египетски и ...

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

А1 On - 01.06.2020

Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот. Испитувањето го иницираше британската телевизија „Скај њуз“ со помош на египетски и ...

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

USB - 01.06.2020

Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот. Испитувањето го иницираше британската телевизија „Скај њуз“ со помош на египетски и ...

Три четвртини од рибите во Нил имаат микропластика во себе

MakPress - 01.06.2020

Дури 75 отсто од рибите кои живеат во Нил, во своите тела имаат микропластика, покажуваат најновите истражувања околу загадувањето во најдолгата река во светот. Испитувањето го иницираше британската телевизија „Скај њуз“ со помош на египетски и ...