TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова се десетте најмоќни држави во светот во 2023 година

Факултети - 18.09.2023

Според податоците на „Ју-ес њуз & ворлд рипорт“, годинава на листата со најсилни земји во светот на прво место се најдоа САД, а зад нив се Кина и Русија. Анкетата, која е дел од студијата „Најдобри земји“, праша 17.000 луѓе за нивните размислувања ...

САД се најмоќна земја на светот - кои други се во топ 10?

Фактор - 18.09.2023

Податоците на „Ју-ес њуз & ворлд рипорт“, покажуваат дека годинава на листата со најсилни земји во светот на прво место се најдоа САД, а зад нив се Кина и Русија. Анкетата, која е дел од истражувањето „Најдобри земји“, праша 17.000 луѓе за нивните ...