TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како правилно се плаќа бесконтактно со картичка: Трговец предупреди на грешка која многумина ја прават

Попара - 19.05.2024

Бесконтактното плаќање е еден од најчестите начини на плаќање во 21 век. Многумина претпочитаат да користат картички наместо готовина, но се чини дека некои сè уште не знаат како правилно да ги користат картичките.

[ВИДЕО] Повеќето луѓе грешат кога плаќаат со картичка: Трговецот детално објаснил како правилно да се користи, ова е ...

Точка - 18.05.2024

Бесконтактното плаќање е еден од најчестите начини на плаќање о 21 век. Многумина претпочитаат да се одлучат за картичка наместо готовина, но се чини дека некои сè уште не знаат како правилно да ги користат картичките.