TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром, има многу повредени

А1 On - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

Опсервер - 06.08.2022

– Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Има многу повредени: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром во Куба

Курир - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

24Инфо - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Пожар во нафтен капацитет, има многу повредени

Република - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

Независен - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

ВИДЕО: Гори нафтена база во Куба, десетици повредени

Слободен Печат - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

Канал5 - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Има многу повредени: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром во Куба

Нетпрес - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

Либертас - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Во нафтен капацитет во Куба гори голем пожар, предизвикан од гром, има многу повредени

Вечер Прес - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

ГОЛЕМ ПОЖАР ВО НАФТЕН СКЛАД НА КУБА Пламените јазици се надвор од контрола

+инфо - 06.08.2022

Различни новински агенции објавија различни бројки за бројот на повредени. Според информативниот портал Cubadebate, цитиран од ТАСС, тие се најмалку 77. Порталот се повикува на податоци од медицински извори.

Куба: Пожар во нафтен капацитет, има многу повредени

Lider - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

Во Центар - 06.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.

Куба: Во нафтен капацитет гори голем пожар, предизвикан од гром; има многу повредени

MakPress - 07.08.2022

Голем пожар предизвикан од гром од синоќа гори во нафтена база во близина на кубанското пристаниште Матанзас. Откако гром удрил во една цистерна со нафта во базата, утрово експлодирала уште една.