TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Фото) Кој од жените на амбасадорите дојде на велигденски ручек кај првата дама, Маја Иванова

еМагазин - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Иванова ги почести жените на амбасадорите велигденски ручек

Макфакс - 15.04.2018

Сопругата на претседателот на Република Македонија, Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Првите дами од дипломатскиот кор на велигденски ручек на Матка

Сител - 15.04.2018

Македонија изобилува со огромно културно и духовно богатство кое има посебно значење за државата.. Токму затоа, годинава одлучив велигднеските празнувања со сопругите на амбасадорите во земјава да ги одбележам со посета на дел од црквите покрај ...

Првата дама Маја Иванова организираше поствелигденски ручек на Матка

Канал5 - 15.04.2018

Првата дама Маја Иванова во придружба на сопругите на дел од амбасадорите во Македонија организираше пост велигденски ручек на Матка. Тие направија обиколка на црквите кои се наоѓаат во ...

Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

Слободен Печат - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

Република - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

ТВ21 - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Маја Иванова приреди Велигденски ручек за сопругите на амбасадорите

+инфо - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

Локално - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

Курир - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

(Фото) Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

Независен - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Велигденски ручек на Маја Иванова за сопругите на амбасадорите во Македонија

А1 On - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.

Првата дама Маја Иванов со велигденски ручек за сопругите на амбасадорите

Фактор - 15.04.2018

Сопругата на македонскиот претседател Маја Иванова, денеска организираше велигденски ручек за сопругите на резидентните амбасадори во Република Македонија, при што беа посетени манастирската црква „Св.