TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КОМИТИТЕ СЕ ПОКЛОНИЈА НА ГРОБОТ, ОБЈАВИЈА СЛИКИ СО ЗАМАТЕНИ ЛИЦА: Зошто, прашуваат граѓаните

Фактор - 04.02.2023

Комитите кои денеска се поклонија на гробот на големиот револуционер-комита, Гоце Делчев во чест на денот на неговото раѓање, објавија низа фотографии на нивната официјалнта страница на Фејсбук.

„Комити“ од гробот на Делчев: Нема да не спречат барикадите, се дур во нас живеат идеалите

Макфакс - 04.02.2023

Навивачката група „Комити“ ја одбележаа 151-годишнината од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце Делчев. Навивачите беа на барикадите, а откако заврши официјалниот дел, дел пропуштија да положат цвеќе пред гробот на великанот.

„Комити“ од гробот на Делчев: Нема да не спречат барикадите, се дур во нас живеат идеалите

MTM - 04.02.2023

Навивачката група „Комити“ ја одбележаа 151-годишнината од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце Делчев. Навивачите беа на барикадите, а откако заврши официјалниот дел, дел пропуштија да положат цвеќе пред гробот на великанот.