TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бектеши на саем во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места и поголеми плати

Макфакс - 25.01.2020

Министерот за економија, Крешник Бектеши, присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај кој се одржа во организација на фондацијата „Албиз“. Министерот во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на овој Саем истакна дека ...

Саем на компании во Општина Сарај

Опсервер - 25.01.2020

– Саем на компании од општина Сарај ќе се одржи денеска во организација на фондацијата „Албиз“. На саемот е најавенообраќање на министерот за економија Крешник Бектеши. Покрај Бектеши, како што информираат од Министерството за економија, на Саемот ...

Во Општина Сарај ќе се одржи саем на компании

MakPress - 25.01.2020

Саем на компании од општина Сарај ќе се одржи денеска во организација на фондацијата „Албиз“. На саемот е најавенообраќање на министерот за економија Крешник Бектеши. Покрај Бектеши, како што информираат од Министерството за економија, на Саемот ќе ...

Бектеши на саем на бизниси во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места и поголеми плати

А1 On - 25.01.2020

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај кој се одржа во организација на фондацијата „Албиз“. Министерот во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на овој Саем истакна дека ...

Бектеши на саем во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места и поголеми плати

24Инфо - 25.01.2020

Министерот за економија, Крешник Бектеши, присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај кој се одржа во организација на фондацијата „Албиз“. Министерот во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на овој Саем истакна дека ...

Бектеши на саем во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места и поголеми плати

Точка - 25.01.2020

Министерот за економија, Крешник Бектеши, присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај кој се одржа во организација на фондацијата „Албиз“. Министерот во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на овој Саем истакна дека ...

Бектеши на саем на бизниси во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места и поголеми плати

Вечер - 25.01.2020

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај, кој се одржа во организација на фондацијата “Албиз”, каде во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на саемот истакна дека нивната ...

Бектеши на саем на бизниси во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места и поголеми плати

Опсервер - 25.01.2020

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај, кој се одржа во организација на фондацијата “Албиз“, каде во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на саемот истакна дека нивната ...

БЕКТЕШИ НА САЕМ ВО САРАЈ: Со многу работа ги стабилизиравме економските текови во земјава

Денешен - 25.01.2020

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај, кој се одржа во организација на фондацијата “Албиз“, каде во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на саемот истакна дека нивната ...

Бектеши на саем на бизниси во Сарај: Со поддршка на бизнисот до нови работни места

MakPress - 25.01.2020

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска присуствуваше на Саемот на бизниси од општина Сарај, кој се одржа во организација на фондацијата “Албиз“, каде во своето обраќање пред присутните компании кои изложуваат на саемот истакна дека нивната ...