TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Фото) Штип ја доби првата катна гаража

еМагазин - 02.04.2024

Штип ја доби првата катна гаража, која има 55 паркинг места. Гаражата е на два ката и се наоѓа до Домотот на културата. Фото: Општина ...

Штип ја доби првата катна гаража

Алфа - 02.04.2024

Штип ја доби првата катна гаража . На овој начин ќе се реши проблемот со паркинг просторот во центарот на градот. Гаражата која е на две нивоа е лоцирана до Домот на култура и ќе обезбеди 55 паркинг позиции.

Штип ја доби првата катна гаража во централното градско подрачје

Курир - 02.04.2024

-Рационално го уредивме овој простор, за паркирање на две нивоа. Станува збор за едно сообраќајно решение, со кое се дуплираа паркинг позициите и на оваа површина имаме корисни 55 паркинг места, кои веќе се во функција.

Штип ја доби првата катна гаража во централното градско подрачје

Канал5 - 02.04.2024

Пуштена е во употреба првата катна гаража на улицата „Ванчо Прќе“, која се наоаѓа зад Центарот за култура „Ацо Шопов“ во Штип. Градоначалникот Иван Јорданов на денешната прес-конференција истакна дека во првата катна гаража се инвестирани околу ...

Пуштена во употреба првата катна гаража во центарот на Штип

Вечер Прес - 02.04.2024

Пуштена е во употреба првата катна гаража на улицата „Ванчо Прќе“, која се наоаѓа зад Центарот за култура „Ацо Шопов“ во Штип. Градоначалникот Иван Јорданов на денешната прес-конференција истакна дека просторот рационално е уреден за паркирање на ...

Штип ја доби првата катна гаража во централното градско подрачје

MakPress - 03.04.2024

Пуштена е во употреба првата катна гаража на улицата „Ванчо Прќе“, која се наоаѓа зад Центарот за култура „Ацо Шопов“ во Штип. Градоначалникот Иван Јорданов на денешната прес-конференција истакна дека во првата катна гаража се инвестирани околу ...