TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон

Канал5 - 08.11.2019

Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена е ...

Ганиу ја соопштува големата вест – Општина Чаир се збратими со Градот Стаунтон во САД

24Инфо - 08.11.2019

Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу преку неговата официјална страна од Соединетите Американски Држави да ја сподели со граѓаните веста за збратимувањето на Општина Чаир и Градот Стаунтон на државата Вирџинија.

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон, родното место на Вудроу Вилсон

МКД - 08.11.2019

Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена е ...

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон

Либертас - 08.11.2019

– Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена ...

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон

Сител - 08.11.2019

Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена е ...

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон

Фокус - 08.11.2019

Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена е ...

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон

4NEWS - 08.11.2019

Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена е ...

Општина Чаир се збратимува со американскиот град Стаунтон

Опсервер - 09.11.2019

Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу објави дека општината се збратимува со американскиот град Стаунтон во државата Вирџинија. На посебна седница на Собранието на Стаунтон организирана во чест на посетата на градоначалникот Ганиу, усвоена е ...

(ФОТО) Општина Чаир се збратими со Градот Стаунтон во САД

Скопје1 - 09.11.2019

Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу преку неговата официјална страна од Соединетите Американски Држави да ја сподели со граѓаните веста за збратимувањето на Општина Чаир и Градот Стаунтон на државата Вирџинија.