TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

Опсервер - 22.01.2021

– Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

Kонгресмен од партијата на Трамп се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

Курир - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

Сител - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

Слободен Печат - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

24 Вести - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

Либертас - 22.01.2021

– Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

Kонгресмен од партијата на Трамп сакал со пиштол да влезе во салата

+инфо - 22.01.2021

Еден од присутните безбедносни службеници виде огнено оружје кај конгресменот Харис и им ја соопшти информацијата на своите претпоставени - изјави за телевизијата портпарол на Капитол. Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека ...

Републикански конгресмен се обидел да внесе пиштол во собраниската сала

Република - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

iPortal - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

Kонгресмен од партијата на Трамп се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

Нетпрес - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.

САД: Републикански конгресмен се обиде да внесе пиштол во собраниската сала

MakPress - 22.01.2021

Конгресната полиција во Вашингтон ги истражува извештаите дека републиканскиот конгресмен Енди Харис вчера со пиштол се обидел да влезе во Претставничкиот дом на САД, јави телевизијата Ен-Би-Си.