TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Porsche“ продаде 20.000 eлектрични автомобили во 2020-та

Денар - 14.01.2021

Производителот од Штутгарт може донекаде да биде задоволен со глобалниот резулат од продажбата во минатата година, со оглед дека забележа минимален пад. Како и повеќето автомобилски компании, и „Porsche“ ја заврши 2020-та во минус, но падот на ...

Porsche прославува 25 години Boxster со специјалниот Boxster 25 Years

CARClub - 13.01.2021

Специјалниот, славенички модел е базиран на 718 Boxster GTS 4.0 и добива специјални детали инспирирани од концептот со кој Porsche го најави Boxster. Славеничкиот Porsche Boxster 25 Years е изграден врз основата на одличниот 718 Boxster GTS 4.0, кој ...