TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија и затвори: Поранешни затвореници откриваат детали за тортура и силување

Кумановски м. - 11.08.2022

Поранешните затвореници зборуваат за Би-Би-Си за тоа како биле систематски силувани и мачени во руските затвори. Минатата година протечените снимки од таквото злоставување беа споделени од инсајдер, а сега жртвите објаснија за Би-би-Си зошто тоа се ...

Ексзатвореници откриваат детали од тортурата во руските затвори

Макфакс - 10.08.2022

Поранешните затвореници, кои биле затворени во руските затвори, тврдат како биле мачени и силувани. Минатата година се појавија видеа од наводни злоупотреби во затворите во Русија, а сега поединци решија да раскажат Би-би-си каква тортура наводно ...

Екс затвореници откриваат детали од руските затвори

Press24 - 10.08.2022

Поранешните затвореници, кои биле затворени во руските затвори, тврдат како биле мачени и силувани. Минатата година се појавија видеа од наводни злоупотреби во затворите во Русија, а сега поединци решија да раскажат „Би-Би-Си“ каква тортура наводно ...

Екс затвореници откриваат детали за тортурата во руските затвори

Либертас - 10.08.2022

Поранешните затвореници, кои биле затворени во руските затвори, тврдат како биле мачени и силувани. Минатата година се појавија видеа од наводни злоупотреби во затворите во Русија, а сега поединци решија да раскажат „Би-Би-Си“ каква тортура наводно ...