TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еве што друго можете да направите на конзолата PlayStation 5 кога ќе ви здодее да играте

USB - 18.09.2023

Дознајте кои шест работи можете да ги направите со вашиот PS5 што ги надминуваат традиционалните искуства со игри и го отклучуваат целосниот потенцијал на вашата конзола. Сите добро ја знаат репутацијата на PS5 како моќна гејмерска конзола од ...

Успешно пресретнување на предизвиците во енергетскиот сектор

Фактор - 18.09.2023

Нов сајт и каналот YouTube нудат детални препораки и совети за играњето на водечки гејмери и креатори на содржина, како и ексклузивно воведно претставување на нови производи Samsung осмисли нова програма за обука која на гејмерите со различни ...

Samsung покренува европска иницијатива за обука на гејмери која ќе им помогне дополнително да го усовршат играњето

Хаштаг - 18.09.2023

Нов сајт и каналот YouTube нудат детални препораки и совети за играњето на водечки гејмери и креатори на содржина, како и ексклузивно воведно претставување на нови производи Samsung осмисли нова програма за обука која на гејмерите со различни ...