TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена изложбата на дела од годинашнава Меѓународна струмичка ликовна колонија

24Инфо - 11.09.2019

Во Изложбениот салон на Центарот за култура „Антон Панов” вечерва во Струмица беше отворена традиционалната изложба на дела создадени на 56. Меѓународна струмичка ликовна колонија. Раководителот на Колонијата Александар Филев истакна дека од 1 до 12 ...

Отворена изложбата на дела од годинашнава Меѓународна струмичка ликовна колонија

Канал5 - 11.09.2019

Во Изложбениот салон на Центарот за култура „Антон Панов" вечерва во Струмица беше отворена традиционалната изложба на дела создадени на 56. Меѓународна струмичка ликовна колонија. Раководителот на Колонијата Александар Филев истакна дека од 1 до 12 ...

Отворена изложбата на дела од годинашнава Меѓународна струмичка ликовна колонија

Опсервер - 12.09.2019

Во Изложбениот салон на Центарот за култура „Антон Панов“ вечерва во Струмица беше отворена традиционалната изложба на дела создадени на 56. Меѓународна струмичка ликовна колонија. Раководителот на Колонијата Александар Филев истакна дека од 1 до 12 ...

Изложба на дела од годинашнава Струмичка ликовна колонија

Вечер - 12.09.2019

Во Изложбениот салон на Центарот за култура „Антон Панов“ синоќа во Струмица беше отворена традиционалната изложба на дела создадени на 56. Меѓународна струмичка ликовна колонија. Раководителот на Колонијата Александар Филев истакна дека од 1 до 12 ...